NADALA DE LA COLLA BTT DEL CATLLAR ( 28/12/2010)

Montserrat- El Catllar 2010

dimecres, 24 de març de 2010

ENS VISITEN ELS AMICS DE LA PENYA CICLOTURISTA DE CAMBRILS

Es pot dir que avui estrenem aquest modest blog, que té la intenció d'anar seguint les sortides més interessants de la nostre colla betetera. 
Aquest diumenge dia 21 de març, els amics de la penya cicloturista de Cambrils ens visitaven,  amb ganes de recorrer els corriols, senderons i camins pels voltants del nostre terme municipal.
El punt de trobada va ser la Torre d'en Guiu, i tot seguit el grup de 19 bikers va a començar a rodar pel camí de la fábrica en direcció a Renau, seguint el Camí de Sant Jaume, per després baixar fins la llera del riu Gaià. No hi va falta alguna averia que es va resoldre rapidament, doncs "manetes" en aquest dos grups no hi faltan.
En les fotos es pot veure que dintre del nostre grup n'hi han un parell d'ingeniers que van ser capaços de construir un ingenios pont per damunt del riu.

No hi van faltar les pujades fins la Polla Rosa i continuar fins a Salomó, a on es va fer la parada per esmorzar.

Una vegada en marxa el grup es va dirigir cap a Ardenya i el Mas Vell pels bonics camins dintre del bosc, rodejant el Camp de Golf i passant pel Mas de Sorder , creuen la carretera i sense arrivar a Mas d'enric van seguint els interminables corriols, el temps amenaça pluja peró respecte i la temperatura es ideal per pedalar.

Baixant per l'urbanització de La Bonaigua ja es presenten als peus del Castell del Catllar i la Torre d'en Guiu, donant per finalitzat aquest matí beteter. Son 40 i pocs kms. i quasi bé les 13 hores.

Esperem que els nostres visitants hagin gaudit d'una bona sortida per les nostres contrades i ens visiten més subint.

1 comentari:

  1. molt útil el pont, ara fa bastant que no hi passo però a veure si dura allà molt de temps.
    espero que aquest any l'open natura torni a passar per aquest punt del gaià i faci mes divertida la marxa
    salut

    ResponElimina