NADALA DE LA COLLA BTT DEL CATLLAR ( 28/12/2010)

Montserrat- El Catllar 2010

dimecres, 21 d’abril de 2010

LA SARRALENCA 2010

El passat diumenge 18 d'abril va neixer la 1ª edició d'aquesta pedalada que els amics de bttSarral, amb molta ilusió van preparar pels 490 participants i que va tindre el seu inici al Camp de Futbol de Sarral.
Es prevéia un matí de pluja pero els participants van tindre la sort de poder gaudir d'aquesta pedalada sense fred ni calor, doncs les suors varen ser pels escarpats camins del Comaverd i la Serra del Tallat.
Btt Sarral va preparar dos circuits ( un de verd i un de vermell) ,un de 30 km. i l'altre de 47,5 km. tots dos bastant exigents, doncs només sortir de Sarral el terreny ja era una continua pujada, que tenía com a punt més alt pero a la vegada més espectacular el Mirador de Forés. En ambdos circuits hi havien dos avituallaments bastant complerts. De la Colla Btt del Catllar, varen participar en el circuit curt, l'Alba, Lluisa,Montse i Pere, mentres que en el circuit llarg hi van ser-hi Aleix, Artur, Lluis i Jordi.
Tots van finalitzar molt be la seva particular cursa, i segons els seus comentaris, la pedalada va estar ben organitzada, i realment va ser més dur del que s'havia previst per part de la majoria.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada