NADALA DE LA COLLA BTT DEL CATLLAR ( 28/12/2010)

Montserrat- El Catllar 2010

dimecres, 20 d’octubre de 2010

DE MONTSERRAT AL CATLLAR ( 120 KM. DE SOL A SOL)

El proppassat 25 de setembre, i després de diversos dies d’incertesa per la previsió meteorològica, 17 ciclistes vam poder fer la ruta Montserrat – El Catllar, organitzada pel club BTT Colla el Catllar. En total van ser 120 Km.
L’excursió va començar a les 6’45 del matí agafant l’autobús que ens duria fins el Santuari de Montserrat. Després d’una hora i 20 minuts de camí arribàrem al Santuari, des d’on després de la foto per al record iniciàvem la ruta direcció al Catllar a les 8’50 minuts.

Després d’un primer ensurt, doncs la carretera del Bruc estava tallada per esllavissaments i vam haver de passar amb molt de compte, tot va anar rodat.
Després d’una estona de descensos van començar les primeres ascensions destacables com la del Badorc (on vàrem esmorzar).
Tot seguit vam seguir direcció a Sant Joan de Mediona i d’allí direcció a Pontons on a les 14:30, després de 63 km recorreguts, varem arribar i on ens esperava el Jordi Porta i la seva dona amb el dinar de tots els ciclistes. Dinar que ens va preparar el Celler de l'Avia, amb moltes viandes i begudes que ens van fer reviure.
Després de dinar vàrem reprendre la ruta amb una forta ascensió direcció al Pla de Manlleu. Un cop allí varem continuar fins arribar (no sense esforç) al poble de Celma. D’allí varem sortir al Port de la Portella des on vam iniciar un descens continuat fins Santes Creus (on ja portavem a les cames 95 km).
Finalment des de Santes Creus ens varem dirigir cap a Vilarrodona, Bràfim, Vilabella, Renau i per fi després de 120 Km. El Catllar, on hi vàrem arribar a les 8 de la tarda.
L’experiència va ésser molt positiva. Alguns van patir més que altres, però tothom s’ho va passar bé. Com no es tractar només de pedalar, a la nit, per finalitzar varem gaudir d'un sopar a casa del nostre company Joanlu amb les parelles. Alli varem començar a pensar en quin serà el següent repte. S’accepten propostes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada