NADALA DE LA COLLA BTT DEL CATLLAR ( 28/12/2010)

Montserrat- El Catllar 2010

dimarts, 21 de desembre de 2010

POSEM EL PESEBRE A MAS PASTORET

Dissabte 18 de desembre, desafiem al fred i un grupet de aficionats a la btt del Catllar, ens disposem a plantar el nostre pesebre, com ja es tradicional.
 I des del Centre Cultural de la Vila fem cap al riu i en direcció a Ardenya comencem a pedalar, son les 9,30 del matí, i tenim ganes de trobar algunapujadeta per treurens el fred de les cames. Tenim sort que el dia s'arregla i el sol ens acompanyara en tot el trajecte.
 Som dotze, l'Artur (el Presi ens encapsala), i anem fent una volta sense presas, que fa que el grup pedala relaxat, cubrint l'itinerario previst.
 En arrivar al Mas de Pastoret, plantem el Pesebre i cantem una Nadala preparada pel event. La música es Tradicional Catalana ( el 25 de desembre) i la lletra es de la Montse Almenara.
 Alla sobre les 11,15 h. i una vegada cumplim amb la tradició, tornem cap al Catllar, doncs el Txitxi ens espera amb l'esmorzar. Un esmorzar de plat i forquilla que gaudim tots junts, i entre rialles sens fa les 13 hores. Avui em tardat molt més menjant que pedalant, peró es que estem al Nadal !!
 Aviat podrem penjar el video que l'Edu ha fet d'aquesta sortida, i aproftem la vinentesa per felicitar a tothom el Nadal des de aquest blog de la Colla Btt del Catllar. Felicitats a tots!!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada