NADALA DE LA COLLA BTT DEL CATLLAR ( 28/12/2010)

Montserrat- El Catllar 2010

diumenge, 9 d’octubre de 2011

PREMIS 2011. AURIGA FUSCVS

 Aquest divendres passat, 7 d'octubre al Centre Cultural de La Pobla de Mafumet, es varen cel.lebrar els Premis Auriga Fuscvs que convoca i patrocina el Consell Esportiu del Tarragonés, que premian i distingueixen a les entitats i esportistes en edat escolar que porten i treballen per  l'esport amb el nom de la nostre comarca.
Va ser la quarta vegada que es donen aquestes Distincions, les anteriors es varen fer a Tarragona, El Catllar i Vilaseca.
Va ser un Acte presidit pel President del Consell Comarcal del Tarragonés Sr. Frederic Adán, el President del Consell Esportiu Sr. Raul Font i els diversos alcldes i regidors d'esports de la nostre comarca.
A proposta del anterior Ajuntament, aquesta distinció es va donar a la  nostre Colla per la promoció del esport de la btt i la implicació en el fet del esport del municipi, actes com la Bicicletada Popular, en la que cada cop hi ha més participació de la gent del poble i la organizació dels 4 Open Natura, ja un referent en el mon de la btt a nivell de Catalunya, han sigut claus per rebre aquesta distinció. Va fer entrega de la placa conmemorativa la regidora d'esport Sra. Goretti al president de la Colla BTT del Catllar Sr. Artur Serra. Enhorabona!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada