NADALA DE LA COLLA BTT DEL CATLLAR ( 28/12/2010)

Montserrat- El Catllar 2010

diumenge, 1 d’abril del 2012

PEDALADA POPULAR DEL BICENTENARI DE SANT NICASET DEL CATLLAR

 Aquest dissabte 31 de març, la Colla btt del Catllar organitzà una pedalada popular dintre dels actes populars que totes les entitats del poble,  durant aquest any 2012, col.laborem per celebrar el Bicentenari de Sant Nicaset.
 A 3/4 de 9 del matí, davant de la esglesia de Sant Joan, mossen Brulles ens esperava a la porta, per desitjarnos una bona pedalada i beneir-nos junts amb les nostres bicis. També hi havien alguns membres de la Comissió Organitzadora dels actes d'aquest any, donant suport a la iniciativa. Bon ambient, jo vaig contar 47 ciclistes entre grans i petits.
 Bastant puntuals, i després de les fotos de rigor, vam començar a pedalar per l'avinguda Catalunya cap a la Masía Boronat. El recorregut va ser molt planer, es tractava de gaudir de la companya de grans i petits i de no patir massa amb l'esforç, questió una mica dificil de medir, donat que el nivell de tothom no és el mateix.
 Peró jo crec que vam encertar bastant, doncs no hi va haver masses contratemps. Com es veu, l'Artur ( el nostre Presi ) encapselava en molts de trams la pedalada envoltats del petits més competititus.
 Després de pasar per Masia Boronat, enfilavem cap a la Cativera i tot seguit el Pantà. allí una paradeta per fer-nos un altre foto de "familia" i reagrupar-nos més encara.
 El dia, espectacular, rés de fred i un sol que ens feia treure roba. Fa goig aquest grup, no??
 Pasem el Pantà i un kilómetre després girem a la esquerra buscant els bonics senderons que tenim  en el nostre entorn.
 Arribem a Mas de Teret, i després de 2 km. més arribarem a la Ermita de Sant Ramón. Allí la Comissió i el Mossen ens esperan amb un bon apat. Eran les 10,30 h.
 Pa torrat amb tomaquet i llonganissa, no falta el beure, les rialles i la satisfacció de haver gaudit d'un matí  que, encara que no es una gran pedalada, només em fet 13 km. entre tots col.laborem en aquesta festa del poble, segur que en el proper Bicentenari no hi serem..... La última imatge , la de les llonganisses... estaven bonissimas... son del poble!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada